Dagen

Gamla Teatern

Program

I år får Guldgalans första akt en helt ny utformning. DAGEN fokuserar på en huvud­talare, en keynote­speaker som är en fram­stående person inom närings- eller samhälls­liv

Premiärgäst är ingen mindre än Lars-Johan Jarnheimer, legendarisk ledare inom bland annat Tele 2, Comviq, H&M och IKEA-koncernens moderföretag Ingka Holding. Han kommer att tala om förändring i en allt mer föränderlig värld. Och den ökade vikten av närhet till kunden i en värld av allt mer algoritmer.

Dessutom soffsamtalar galans värd Jessica Almenäs med Lisa Engman och Karin Stolt Halvarsson från Biathlon och Alpina VM organisationerna på pricken 90 dagar innan den stora VM-cirkusen drar i gång, med lokala stjärnskottet Orkid inför kommande internationella lansering och ett knippe andra aktuella gäster.

Och naturligtvis – utdelning av priser till vinnarna i åtta Guldgalekategorier, Årets MarknadsförareÅrets EntreprenörÅrets TillväxtinvesteringÅrets Gröna GuldSwedavias ExportprisÅrets TurismföretagÅrets Tillväxtföretag och Årets Hållbara Företagare.

DAGEN är på Gamla Teatern och startar klockan 11, mingellunch väntar vid 12 och strax före 15.30 räknar vi med att vara klara. 

Lars-Johan Jarnheimer

Jessica Almenäs