Finalister 2016

Finalister i kategorin Årets Tillväxtföretag

Totalbyggaren i Jämtland

Totalbyggaren I Jämtland AB är det specialiserade byggföretaget som projekterar och bygger handelsprojekt, industriprojekt och sporthallar. De bygger till största delen åt så kallade seriekunder med långa och goda relationer som resultat. Företaget har i flertal projekt varit delaktiga vid driftoptimering av anläggningar vilket ger dem en unik återkoppling som förs vidare i nya projekt. Totalbyggaren i Jämtland har som mål att alla medarbetare och kunder ska känna sig betydelsfulla, kompetenta och omtyckta.

Anna Godevärn Mörsjö Deli
Katarina Magnusson

Pilgrimsta Hus Bygg

Mats Gustavsson driver företaget Pilgrimsta Hus Bygg AB som bildades år 2000. Företaget utökade sin verksamhet under hösten 2006 med uppförande av monteringsfärdiga hus , vilket idag är bolagets huvudsakliga verksamhet förutom mindre reparationer av byggnader. Företaget har sitt huvudkontor i Pilgrimstad men utför byggarbeten i Östersund med omnejd samt i Stockholmsregionen. Marknadens förtroende har inneburit en lönsam tillväxt för företaget med goda möjligheter att fortsätta växa i framtiden.

Scancloud

Scancloud kom efter ett antal års utveckling ut på marknaden 2011 med helt egenutvecklade produkter i segmentet ”Fintech”, och har därefter haft en kraftig tillväxt. Scancloud jobbar på en aggressiv marknad där många multinationella konkurrenter agerar, men med högsta kvalitet och egenutvecklad spjutspetsteknologi inom genren fortsätter tillväxten i samma takt 2016. Scancloud är nu det e-fakturabolag med den procentuellt snabbaste tillväxten i Europa.

Kristoffer Anderssson