Finalister 2017

Finalister i kategorin Årets Unga Företagare

Robine Guldbrandsson, Vuaja

Robine bestämde sig i våras för att sluta arbeta och satsa helhjärtat på sitt företag. Hon har en äkta kämpaglöd, en enorm drivkraft, står för ärlighet och sätter alltid kunden i fokus. Genom att handplocka sina produkter och erbjuda ett sortiment som är noga utvalt och prövat kan hon sälja sina produkter med ärlighet och trygghet. Vuaja betyder ”att köra hund” och företaget har en röd tråd som handlar om förkärleken till djur och natur. Hennes mål är att nå ut till hela världen och hon brinner för att visa resten av världen vad Jämtland/Härjedalen har att erbjuda.

Anna Godevärn Mörsjö Deli
Katarina Magnusson

Rasmus Eijvergård, Rattes Transport/ Lucendi

Rasmus startade sitt företag 2012. Med sin bror som anställd driver han företaget med stor framgång, både med maskintrailer och webbshopen som säljer fordonsbelysning. De gör även dekor av alla slags fordon.
Rasmus brinner för entreprenörskap och är med sin framgång en stor förebild för länets unga företagare.

Pontus Nilsson, Bygg Entreprenad i Jämtland

Pontus startade sitt företag 2012, han har idag ca 30 anställda och omsätter runt 50 miljoner kr. En otroligt duktig entreprenör som verkligen satsar, han driver stora som små projekt både på kunduppdrag men även egna projekt där han bland annat bygger hus och säljer i Vemdalen. Att vid endast 26 års ålder driva ett så stort företag med lönsamhet, och leda ett 30-tal anställda är imponerande. Pontus har en otrolig drivkraft och är en stor förebild för länets unga företagare.

Kristoffer Anderssson