Finalister 2018

Finalister i kategorin Årets Entreprenör

Frida Stein, MyMOWO

I en värld där vi rör oss för lite och fler och fler dör av välfärdssjukdomar har Frida en vision om ett friskare samhälle. Genom styrka och mod visat att det är möjligt att förverkliga sin unika affärsidé. Företaget har i år fått ett samarbete med H&M Club Sverige, som Frida ser som en stor möjlighet till att fler kan påbörja sin träning. Via ett eget konto kan du få ta del att ditt träningsprogram efter dina egna behov och önskemål med effektiva och inspirerade träningspass. MyMOWO är en tjänst som hjälper dig att träna när du vill, helt på dina villkor.

Anna Godevärn Mörsjö Deli
Katarina Magnusson

Ufuk Ergovan, CrewCom

CrewCom är ett kontakt- och distributionscenter som startades 2001 och med Ufuk i spetsen har gjort en fantastisk tillväxtresa. Han besitter ett otroligt mod och kompetens kring att bygga ett bra medarbetarteam, boka resor i allmänhet och tåg i synnerhet. Med detta i bagaget lanserade CrewCom till exempel Tågbokningen.se i början av 2015, en tjänst där du kan boka tåg genom alla kanaler så som sociala media, telefon, och online.

Anna Vister, Eivy Clothing

Eivy Clothing skapades av snowboardåkaren och kläddesignern Anna Vister för 10 år sedan, och är ett klädmärke från Åre av tjejer för tjejer. Idag är Eivy Clothing ett etablerat varumärke med kläder som går att köpa på flera stora återförsäljare. Företagets fokus är på multifunktionella underställ i unik design med t ex integrerade neckwarmers. Ledorden är Unbored Onboard - lifestyle worldwide

Kristoffer Anderssson

Åsa Gunnarsson Bromée & Johan Bromée, Mittnorrlands Djursjukvård

Denna dynamiska duo bestående av Åsa och Johan har tillsammans byggt upp Mittnorrlands Djursjukvård AB med kliniker i Åre, Östersund, Sundsvall och Härnösand. I Jämtland driver de  – Östersunds Djursjukhus, Östersunds Hästklinik Åre Djurklinik och Eijra Djurklinik. Utanför länet Djursjukhuset Sundsvall samt Kusthöjdens Djurklinik i Härnösand. Med ett enormt driv och med endast möjligheter framför ögonen har de gått från tvåmansklinik i garaget till 150 anställda som arbetar med hjärta och hjärna för att erbjuda professionella tjänster med hög kvalitet till sina kunder.