Finalister 2018

Finalister i kategorin Årets Tillväxtföretag

Jormvattnets Lego AB

Jormvattnets Lego är ett kablagetillverkande företag som ägs av Nisse Rolandsson. Bolaget bildades 1989 och har sin verksamhet i egna lokaler i byn Jormvattnet. 2014 startade de en fabrik i Strömsund och är idag totalt 22 anställda, varav 9 är stationerad i Stömsund. Tillverkningen består till större delen av kablage till tyngre entreprenadmaskiner och fordon. Verksamheten står i ständigt arbete för att bli bättre och effektivare med hög kvalité, bra priser och nöjda kunder.

Anna Godevärn Mörsjö Deli
Katarina Magnusson

Byggruppen i Jämtland

Byggruppen startades 2009 och har idag 14 anställda med många års erfarenhet inom allt från små till stora projekt inom renovering, tillbyggnad och nyproduktion. Dom senaste åren har större delen bestått av nyproduktion med egentillverkade block som byggs i deras lokaler i Östersund. Kundgruppen är till stor del privatpersoner, men de har också egna projekt tillsalu både i och omkring Östersund och i fjällvärlden. De är en av Sveriges certifierade inom ”Behörig Lösull”, vilket innebär att du som kund kan känna dig trygg med kvalité och garantier.

OVAB Optimal Ventilation 

Anders Hellström och Jimmy Eriksson startade Optimal Ventilation 2010 och har sedan dess ökat omsättningen för varje år. Den huvudsakliga verksamheten består av service och installation av alla typer av ventilationssystem. Inom företaget finns erfaren personal och bred kompetens kombinerat med en härlig gemenskap. Filosofin är att alltid leverera med hög kvalitet och personligt engagemang och på det sättet skapa kundernas förtroende – en vision som bäddar för fortsatt tillväxt.

Kristoffer Anderssson