Finalister 2019

Finalister i kategorin Årets Hållbara Företag

HeMa Lön 

Att få skapa värde för sina kunder och samtidigt få möjlighet att skapa nya arbetstillfällen på landsbygden är HeMa Löns viktigaste drivkraft. Med den teknik som finns att tillgå idag är det möjligt och de har skapat en lönetjänst som är plats­oberoende. De finns tillgängliga för sina kunder samtidigt som de bidrar till en levande landsbygd.

Katarina Nyberg Finn

HeMa Lön
Rent-a-Plagg

Rent-a-Plagg

Rent-a-plagg sysslar huvudsakligen med uthyrning av kläder och utrustning för vardagsbruk, skidåkning och outdoor­aktiviteter. De vill göra det enkelt för människor att komma ut i naturen och röra på sig, utan att kostnaden eller den egna kunskapen ska ses som ett hinder. Samtidigt så vill de energi­effektivisera hur vi konsumerar de kläder och den utrustning vi använder för att kunna göra detta.

Magnus Sellberg

Train Planet 

Train Planet AB jobbar ständigt med att göra det enklare för konsumenter att välja tåget. De arbetar proaktivt för att bredda marknaden och tillgänglig­göra tågresor för fler konsumenter. Om fem år vill de att det ska vara lika självklart för en resenär i Warszawa att boka en resa till Norrköping. Färre mellanled, lägre kostnader, högre service och inga pappers­biljetter.

Ufuk Ergovan

Train Planet AB