Finalister 2020

Finalister i kategorin Årets Entreprenör

Anna Pamuk

Fjällveterinären

Sedan 2008 driver veterinär Anna Pamuk tillsammans med sina kollegor en annorlunda kvalitetsklinik i naturskön miljö. Konceptet är lika enkelt som givet: trivsamt, tillgängligt, trovärdigt och tryggt för både djur och människa.

Fjällveterinären, som förutom veterinärklinik också består av butik och fik, erbjuder även kurser och föreläsningar med inriktning på både frisk- och sjukvård. Anna Pamuk är dessutom författare till boken Hela Jakthunden och månatlig skribent i JaktJournalen och Länstidningen.

Per Nordvall
Pär Johansson

Per Mårs & Hans Victor

Marsblade Sales och Flow Motion Technology

Östersundsbolaget Flow Motion Technology drivs av en vision om att göra hockey enklare, roligare och mer tillgängligt - oavsett om du är nybörjare eller proffs i NHL. Bland produkterna märks en skridskoskena som har testats i flera stora hockeyligor och ett par rullskridskor som ger samma känsla som att åka skridskor på is. Bakom bolaget finns Hans Victor och Per Mårs. 

Rasmus Molund och Måns Hegevall

SQRTN Company

SQRTN Company:s  affärsidé är att skapa streetwear på norrländska. Det vill säga producera kläder och tillbehör av hög kvalitet för de som bor, verkar eller bara älskar Norrland. De säljer sina produkter via egen webbshop med grym service samt ett brett nät av noga utvalda återförsäljare runt om i landet och i Finland. Företaget jobbar med fyra kärnvärden som ska genomsyra företaget: service, kvalitet, hållbarhet och äkthet.

 

Veronica Bennerman

Mattias Mattsson och Daniel Fredholm

ZEDCOM

Zedcom erbjuder helhetslösningar inom affärssystem, IT och drift med ett genuint kundfokus, kombinerar Zedcom kvalificerad och affärsutvecklande rådgivning med skräddarsydda IT-lösningar som accelererar tillväxten för många av Sveriges företag.